تبلیغات
(کشــاورزی الیگـــودرز) ALIGOODARZ AGRICULTURE

(کشــاورزی الیگـــودرز) ALIGOODARZ AGRICULTURE
هوای شتر کوه و دشت طیان................مرا خوشتر آید ز مازندران
نظر سنجی
بازدیدکننده محترم،جزء کدام گزینه از موارد زیر هستید؟






لینک دوستان



هیچ موردی از بیماری آنفلوانزا در مرغداری های صنعتی کشور مشاهده نشده است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در پایش و آزمایش های انجام شده هیچ موردی از بیماری آنفلوانزا در مرغداری های صنعتی کشور مشاهده نشده و پاک است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مهدی خلج با اشاره به اینکه گوشت مرغ  و تخم مرغ در مرغداری های صنعتی تحت نظارت بازرسان دامپزشکی تولید و عرضه می شود،گفت: شهروندان بدون هر نوع نگرانی گوشت مرغ و تخم مرغ مصرف کنند.

وی گفت: بیماری آنفلوانزای پرندگان براساس گزارش قبلی در یکی از روستاهای استان مازندران مشاهده شده است و این روستا نیز همچنان در قرنطینه سازمان دامپزشکی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: زمانی که بیماری اتفاق می افتد برای احتیاط سیستم های پایش و مراقبت را ادامه می دهیم چون ویروس یک هفته دوره کمون دارد و پس از یک هفته فعال می شود.

خلج تاکید کرد: منطقه آلوده به بیماری بر اساس دستور العمل قرنطینه 21 روز تحت پایش قرار می گیرد.

وی گفت: هم اکنون همه چیز تحت کنترل سازمان دامپزشکی است و در مناطق اطراف روستایی که آنفلوانزا در آن مشاهده شد پایش و کنترل ادامه دارد.

ذبح دام خارج از کشتارگاه های صنعتی ممنوع

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت: در پی مشاهده چند مورد از بیماری تب کریمه کنگو، ذبح دام در خارج از کشتارگاه های صنعتی ممنوع است.

مهدی خلج با اشاره به اینکه بازرسان سازمان دامپزشکی از ذبح سنتی دام خارج از مراکز کشتارگاه های صنعتی جلوگیری می کند، افزود: از آنجا که بیماری تب کریمه کنگو در دام هیچگونه علایم مشهودی ندارد و از طرف دیگر ویروس در محیط خارج از بدن و لاشه دام پایداری دارد بنابراین باید از ذبح سنتی دام در خارج از کشتارگاه های صنعتی و خرید گوشت از اماکن غیربهداشتی و غیرمجاز و از خوردن جگرخام خودداری شود.

وی گفت: براساس دستورالعمل و اطلاعیه سازمان دامپزشکی در سراسر کشور و استان تهران کشتارگاه ها موظفند لاشه گوشت را تا 24 ساعت در سردخانه با دمای مناسب صفر تا 4 درجه نگهداری و پس از آن در خودروهای یخچال دار ویژه حمل گوشت توزیع کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در چند هفته گذشته 2 تا 3 مورد ابتلای افراد به بیماری تب کریمه کنگو در یکی از استان های شمالی کشور (منطقه چالوس) گزارش شد که یکی از مبتلایان تاکنون  فوت کرده است.

خلج از کارگران کشتارگاه ها خواست در زمان کشتار از دستکش، ماسک و عینک استفاده کنند.

وی گفت: روستائیان و دامداران هنگام شیردوشی باید مراقب کنه ها باشند و از له کردن کنه ها با دست و سنگ خودداری کنند زیرا با خارج شدن خون از کنه ها خطر ابتلا به بیماری وجود دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین از دامداران خواست در هنگام پشم چینی از دستکش استفاده کنند و افزود: کودکان و نوجوانان روستایی از بازی کردن با کنه ها خودداری کنند و تخم این حشرات را فوت نکنند زیرا احتمال انتقال بیماری از طریق چشم و بینی وجود دارد.

خلج گفت: چوپانان شب ها از خوابیدن در نزدیکی دام خودداری کنند تا دچار گزش حشرات و انتقال بیماری از این طریق نشوند.

وی تاکید کرد: مصرف گوشت قرمز در صورتی که دام در کشتارگاه های مجاز ذبح شده باشد و در دمای مناسب نگهداری شود و لاشه گوشت نیز به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده باشد هیچ مشکلی ندارد.





طبقه بندی: دام و طیور،
برچسب ها: بیماری آنفلوانزا در مرغداری ها،
[ سه شنبه 2 تیر 1394 ] [ 04:09 ب.ظ ] [ وحید روشن ضمیر ]
درباره وبلاگ

بازدید کننده گرامی و دوستان گرانقدر :

با سلام و عرض ادب و احترام،باستحضار می رساند این وبلاگ بمنظور شناسایی بهتر شهرستان الیگودرز و پتانسیل های کشاورزی موجود در آن و همچپنین اخبار روز کشاورزی ایران و جهان ایجاد گردیده است.هر چند ممکن است به لحاظ تعدد مطلب کاستیهایی دارا باشد اما در حد توان و وسع،مطالبی ارائه گردیده است، لذا چنانچه نظری خاص،پیشنهادی سازنده و انتقادی ارزشمند دارید از طریق ارسال نظر در بخش نظرات حتماً ما را یاری نمایید.
آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
دریافــــــــت کد